MicroSD Sandisk
سلام
بیشتر از یک سال پیش یه کارت MicroSD Sandisk پیدا کردم که وسط خاک بود و داخل یه آداپتور MicroSD به SD گذاشته شده بود. اون موقع با دوربین امتحانش کردم ولی نخوند، واسه همین بیخیال شدم. امروز کارت رو از آداپتور درآوردم و دیدم یه تیکه از پلاستیک کنارش شکسته، ولی همه پینها سالم هستن. با کارتخوانهای اندرویدی تستش کردم ولی باز هم نخوند.
میخواستم بدونم اون تیکه پلاستیکی که شکسته مهم بوده یا نه؟ و آیا میشه با وسایل ارزون یه جور تعمیرش کرد که دوباره قابل استفاده بشه؟
اون قسمت شکسته مهم نیست، چون پینها سالم باشن کارت باید کار کنه. اینکه خونده نمیشه یعنی خود حافظه یا مدار داخلش خراب شده. متأسفانه با وسایل معمولی درست نمیشه.
با سلام
شکستن بخش پلاستیکی کنارهی MicroSD معمولاً تأثیری در عملکرد ندارد، چون قسمت اصلی برای ارتباط، همان پینهای فلزی است. اگر این پینها سالم باشند، کارت از نظر فیزیکی قابل اتصال است.
اما در مورد کارت شما که هم در دوربین و هم در کارتخوان شناسایی نمیشود، احتمال خرابی چیپ حافظه یا مدار داخلی بسیار زیاد است و این موضوع ربطی به آن تکهی شکسته ندارد. متأسفانه تعمیر خانگی یا با ابزار ساده برای چنین خرابی ممکن نیست.
اگر فقط قصد استفاده مجدد از کارت را دارید، باید گفت عملاً غیرقابل تعمیر است.
اگر اطلاعاتی روی آن وجود داشته که برایتان مهم است، تنها راه، ریکاوری تخصصی است .
پاسخ شما